Kuidas valida robottolmuimejat?

Kuidas valida robottolmuimejat?
Autor: Emilija Gedvilaite

Kas te ei tea, milline robottolmuimeja on teie jaoks parim? Ärge muretsege, siin on mitu näpunäidet selle valimiseks

Oleme kindlasti rohkem kui korra unistanud, et põrand saaks ise tolmuimemisega hakkama. Põrandapuhastus on lõputu protsess, mis võtab suure osa meie igapäevasest ajast. Isegi kui teie kodus on harva külalisi või lemmikloomi, vajab teie põrand siiski pidevat tähelepanu, kui soovite, et need jääksid laitmatult puhtaks. Sel juhul soovitame põrandat pesta/pühkida vähemalt kord nädalas. Oluline on meeles pidada kahte tõsiasja: et mustus ja tolm saadavad meid kõigis eluprotsessides ning kõige mugavam koht neile viibimiseks on meie põrandakate. Ja see, et me oleme pidevalt põrandaga otseses kontaktis ning lihtsalt sellel kõndimine soodustab juba mustuse kogunemist.

Kaip yra tinkamai išsirenkamas robotas siurblys?

Vaid vähesed meist imestavad, millistes erinevates majades me elame: ühes väikeses loft-tüüpi korteris, teised moodsas kahetoalises korteris või oma mitmekorruselises majas. Mitte ainult maja planeering, vaid ka erinevad põrandakatted ja meie igapäevaelu harjumused on erinevad. Abistava robottolmuimeja õigeks valimiseks peame tähelepanu pöörama mitmele asjaolule, et uus ost meid igapäevases koduses rutiinis tõesti aitaks.

Kaip yra tinkamai išsirenkamas robotas siurblys?

 

Kuidas valida tolmuimejat põrandakatte järgi?

Tänapäeva turg pakub laia valikut, kuid põhimõtteliselt kogub iga nutikas robottolmuimeja tõhusalt kõvalt pinnakattelt – plaatidelt, laminaadilt või puitpõrandalt – mustuse. Kui majas domineerib üht tüüpi põrandakate, ei pruugi te seda valides tolmuimeja võimsusele liiga palju tähelepanu pöörata.

 Rohkem tähelepanu tuleks pöörata seadme võimsusele, kui teie kodus domineerivad vaipkattega pinnad. Odavamad robotid suudavad vaipadest üle käia, kuid tõenäoliselt ei korja robottolmuimeja neilt kogu mustust ning kasutad seda oodatust sagedamini. Sel juhul tasub valida suurema imemisvõimsusega ja spetsiaalsete vaibapuhastusrežiimidega robottolmuimeja. Jah, tasub ka tähele panna, et kõrgemate parameetritega roboteid valivad sagedamini lemmikloomade ja väikelastega koos elavad inimesed.

 Kõrgema turuhinnaga nutikad robottolmuimejad puhastavad kiiremini ja neil on uuenduslikum intelligentsus. Tänapäeva turul võite näha tolmuimejaid, mis võivad isegi teie kodu ruumidest kaardi koostada. Üks näidetest on see täiustatud lasernavigatsioonisüsteemiga robottolmuimeja Neatsvor X600. Mõnevõrra kallimad nutikad robotid suudavad pakkuda ka selliseid funktsioone nagu korraga pesemine ja tolmu imemine, vastavalt põrandakattele automaatselt suurendades/vähendades imemisvõimsust jne.. Sellel on need eelised ja paljud teised  Neatsvor X600 Pro robotas dulkių siurbly robottolmuimeja.

Muljetavaldav on selle roboti imemisvõimsus kuni 6000 Pa, kui tavaliselt annavad robottolmuimejad kuni 3000-3500 Pa.

Kaip yra tinkamai išsirenkamas robotas siurblys?

 

Isepuhastuvat põrandakatet pole kahjuks veel leiutatud, seega on robottolmuimeja õige lahendus maja puhtana hoidmiseks ilma suurema vaeva ja ajata. Robottolmuimejate tootjate üks uuenduslikumaid lahendusi on sellise tehnoloogia juurutamine, mis võimaldab juhtida robottolmuimejat ka siis, kui te pole kodus. Sel ajal, kui pürgite tööl ambitsioonikatesse eesmärkidesse, võtab robottolmuimeja vastutuse teie põranda puhtuse eest ja hoolitseb selle eest, et koju tulles ei saaks tolm, teie armsa kassi karvad ega isegi hommikul maha kukkunud kuiv hommikusööki teid tüüdata.

Võtke aega, et majas ringi vaadata ja hinnata oma kodu vajadusi: kui suur on teie kodu, kui palju on lävesid, kui palju on vaipu, kui palju on kasse, koeri või muid lemmikloomi. Teades täpselt, millised on vajadused, on lihtsam valida, milline robottolmuimeja suudab teie kodu puhtuse eest parimal võimalikul viisil hoolt kanda. Oma igapäevastest harjumustest lähtuvalt hinnake: milline peaks olema aku tüüp, millised on töörežiimide valikud, võimsuse ja mahuti mahu parameetrid ning ärge unustage hinnata oma kodu interjööriga sobivat disaini.

Neatsvor X500 robottolmuimeja - madalaima hinnaga Neatsvori kaubamärgi mudel, millel on kõik täiustatud roboti funktsioonid.

Neatsvor X500 robotas dulkių siurblys


See valik on praegu turul üks soodsamaid eelarveteadlikele klientidele. Hinna ja kvaliteedi suhe - garanteeritud. Neatsvor X500 annab teile võimaluse lõpetada muretsemine ootamatute külaliste pärast ja võtta vastutus oma põranda puhtuse kvaliteedi eest. Robot hoolitseb enda eest pärast tühjendamist, naastes ise laadimisalale. Neatsvor X500 roboti üks olulisemaid eeliseid on võime samaaegselt pühkida ja pesta. Tänu nutirakendusele saad mugavalt seadistada kolm veetaset erinevatele vajadustele ja põrandatüüpidele. 5 puhastusrežiimi tagavad teie põrandakatte kvaliteetse hoolduse. Täiustatud äpp võimaldab planeerida robottolmuimeja tööd ja koostada nädalaplaani. Nüüd koristatakse maja ka pärast lahkumist. Oluline on mainida, et robotil on 3 imemisvõimsuse taset, mida pakume valida säästlikult vastavalt mustuse hulgale. Neatsvor X500 kogub ilma probleemideta põrandalt loomakarvad, puhastab põhjalikult vaibad ja kogub kokku suurema prahi. Garanteerime, et teie põrand on alati puhas, mustus ei häiri teid ega võta enam teie aega. Samuti suudab robot ära tunda erinevaid objekte, neid kiiremini vältida ja harvemini takerduda. Trepile lähenedes ei kuku robot alla ega pöördu ümber, et oma tööd jätkata. Eeliseks on see, et tänu madalale kõrgusele saab robot hõlpsalt diivani/voodi alla minna ja sinna koguneva tolmu ära koristada. Mobiilirakendust kasutades saad robotit mugavalt juhtida kõikjalt, planeerida puhastusaega või kontrollida hetke puhastamise olekut. 

  • Kui aku hakkab tühjaks saama, naaseb robot automaatselt laadimisjaama
  • Robot suudab ühe laadimisega puhastada kuni 150 m²
  • Robot suudab pühkida ja pesta samal ajal
  • Kolm veetaset erinevatele vajadustele ja põrandatüüpidele
  • Viis puhastusrežiimi (serv / koht / marsruut / pesemine / ajastatud puhastus)
  • Võib koristada vastavalt määratud nädalaplaanile
  • Kolm imemistaset (1000Pa, 1800Pa, 3000Pa)
  • Paigaldatud kukkumis-/kokkupõrkeandurid
  • Kõrgus 7,5 cm
  • Juhtige mobiilirakendusega

Neatsvor X600 robottolmuimeja – täiustatud navigatsioonisüsteemiga veelgi võimsam.

Võrreldes eelmise Neatsvor X500 mudeliga, on Neatsvor X600 ainulaadne oma kodukeskkonna kaardi loomise võimaluse poolest. See eelis võimaldab planeerida lisaks nutika robottolmuimeja nädalasele töögraafikule ka maja üksikute piirkondade koristusaega. See pole veel kõik – kaardil on palju eeliseid. Samuti saab korraldada roboti marsruuti, vaadata, millises majaosas see töötab, määrata keelatud tsoonid, kontrollida hetke puhastusseisundit ja mis kõige tähtsam, kui vajad äkilist põrandapuhastust, saad saata robottolmuimeja mis tahes piirkonda teie kodus. Nii nagu varem üle vaadatud robot, naaseb Neatsvor X600 aku tühjenemisel automaatselt laadimisjaama. Tänu oma madalale kõrgusele saab robot hõlpsasti diivani/voodi alla minna ja seal ära koristada. See robot suudab ronida kuni 20 mm kõrgustele vaipadele, mis teeb sellest paremaks kui turul olevad odavamad nutikad tolmuimejad. 

Neatsvor X600 robotas dulkių siurblys


Robot suurendab automaatselt oma imemisvõimsust, kui see tuvastab vaiba või muu raskesti puhastatava koha. See on üks enim kiidetud Neatsvor X600 funktsioone, sest robot puhastab vaiba põhjalikult. Lisaks tunneb robot ära mitmekesisemad objektid ja väldib neid kiiremini ning takerdub väiksema tõenäosusega. Platvormile või trepile lähenedes ei kuku robot alla ega pöördu ümber, et tööd jätkata.

  • Kui aku hakkab tühjaks saama, naaseb robot ise laadimisjaama
  • Robot suudab ühe laadimisega puhastada kuni 150 m²
  • Roboti juhtimine on mobiiliäpiga võimalik ka väljaspool maja
  • Robot koostab teie kodu kaardi
  • Kõrgus 9,8 mm
  • Võimalus ronida 20 mm kõrgusele vaibale
  • Robot suurendab automaatselt oma imemisvõimsust, kui tuvastab vaiba või muu raskesti puhastatava koha
  • Täiustatud kukkumis-/kokkupõrkeandurid hoiavad ära roboti kukkumise või takerdumise
  • Robot suudab pühkida ja pesta samal ajal
  • 3 imemisastet (2000Pa, 3000Pa, 4000Pa) 

Neatsvor x600 Pro robot – veelgi võimsam ja suurema aku mahutavusega.


 

Muljetavaldav on selle roboti imemisvõimsus kuni 6000 Pa. Tavaliselt annavad robottolmuimejad kuni 3000-3500Pa. See eelis sobib suurepäraselt klientidele, kellel on suurem puhtusvajadus, kes kasvatavad loomi ja väikelapsi. Arendades 6000Pa võimsust Neatsvor x600 Pro nutikas robot tagab maksimaalse tolmuimemise ja suurema prahi kogumise. Garanteerime, et teie põrand on alati puhas ja igasugune mustus korjatakse kokku. Veelgi enam, aku mahult ületab Neatsvor x600 Pro taas oluliselt teisi tolmuimejaroboteid. Selle roboti aku mahutavus on isegi 5200 mAh ja see suudab ühe laadimisega puhastada kuni 250 m² pinda. Sarnaselt kahe eelnevalt käsitletud nutika robottolmuimejaga juhib ka seda mobiiliäpp.

Roboti uus versioon Neatsvor x600 Pro on veelgi uuenduslikuma uuendatud navigatsioonisüsteemiga. Uus robot orienteerub keskkonnas veelgi paremini, loob mõne sekundiga oma keskkonnast kaardi ning liigub turvaliselt koduruumis. See usaldusväärne ja turvaline navigeerimiskontseptsioon võimaldab põrandat tõhusalt ja põhjalikult puhastada. Saate määrata, millist ruumi soovite hallata. Robot suurendab automaatselt oma imemisvõimsust, kui tuvastab vaiba või muu raskesti puhastatava koha. Robot tegeleb teel kohatud objektidega veelgi kiiremini, väldib neid ega lõpeta puhastamist. Trepile lähenedes ei kuku robot alla ega pöördu ümber, et tööd jätkata. Robot suudab pühkida ja pesta samal ajal. Tänu nutirakendusele saad mugavalt seadistada kolm veetaset erinevatele vajadustele ja põrandatüüpidele.

  • Kui aku hakkab tühjaks saama, naaseb robot automaatselt laadimisjaama
  • Robot suudab ühe laadimisega puhastada kuni 250 m²
  • Haldamine mobiilirakenduse kaudu
  • Maksimaalne tööaeg 180 min
  • Nutikas tolmuimeja loob keskkonnast kaardi ja jätab selle veelgi paremini meelde
  • Roboti olulisim eelis on 6000 Pa võimsus
  • Robot suurendab automaatselt oma imemisvõimsust, kui tuvastab vaiba või muu raskesti puhastatava koha
  • Aku maht 5200 mAh
  • Robot saab korraga tolmuimejaga imeda ja pesta
  • 3 imemisastet

    Märkame, et robottolmuimejate turg uueneb ja suureneb iga päev. Soovitame nutikat tolmuimejat valida vastutustundlikult ja pärast kodu põrandakatte vajaduste ja igapäevaste harjumuste väljaselgitamist. Unustage väsitav põrandahooldus ja tutvuge nutikate abimeeste valikuga meie veebipoes. 



    Keri üles